Logeeropvang

Een keer per maand organiseert De Zorggiraf een logeerweekend. We gaan er dan even lekker tussen uit en logeren in Landal Green Parks Rabbit-Hill in Uddel (op de Veluwe).
De logeeropvang is er op gericht om de zelfredzaamheid te vergroten, het samenzijn met andere kinderen/ deelnemers maar natuurlijk ook om het gezin enigszins te ontlasten.

Om 16.00 uur vertrekken we vanaf onze locatie in Almere Poort naar de Rabbit-Hill en op zondagmiddag 16.00 uur zijn we weer terug in Almere Poort.

Tijdens het weekend hebben we een vast programma met verschillende (groeps)activiteiten. Momenteel hebben we twee groepen verdeeld in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en 13 tot 18 jaar. Vanwege corona wordt voor deze laatste groep op dit moment geen weekenden georganiseerd. Hiervoor zijn we afhankelijk van de maatregelen van de overheid. Zodra het mogelijk is zullen de weekenden voor deze groep weer worden hervat.

Belangrijk voor de logeeropvang is dat kinderen in een groep kunnen functioneren. Helaas kunnen wij geen opvang bieden aan kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met ons.