Diensten bij De Zorggiraf

Diensten

De Zorggiraf richt zich op vier activiteiten; individuele begeleiding, naschoolse dagbesteding, dagbesteding overdag en logeeropvang;

De individuele begeleiding wordt georganiseerd vanuit de thuissituatie van de deelnemer. Voor deze ambulante 1 op 1 begeleiding wordt gewerkt met een vaste begeleider. Afhankelijk van de grootte van de hulpvraag zijn er maximaal 3 begeleiders betrokken bij het gezin. Voor iedere deelnemer wordt een begeleidingsplan ontwikkeld en aan de hand daarvan wordt er tijdens de begeleiding aan persoonlijke doelen gewerkt.

De naschoolse dagbesteding bieden we aan voor kinderen van SO of VSO. De kinderen worden gehaald van school en kunnen thuisgebracht worden. De naschoolse opvang wordt aangeboden op onze locatie in Almere Poort, in Muiderberg en op de Mozarthof in Hilversum. In het weekend hebben we zaterdagopvang voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze opvang wordt gegeven op de locatie in Almere Poort.

De dagbesteding overdag vindt plaats in kleine groepen met veel aandacht voor de deelnemers. De opvang bieden we aan vanuit onze locatie in Almere Poort. Ons aanbod op het gebied van dagbesteding voor kinderen tot ongeveer 12 jaar die (nog) niet naar school kunnen en wordt op dit moment verder uitgebreid.

De logeeropvang wordt een keer per maand georganiseerd. Het logeerweekend vindt op dit moment plaats op een vaste locatie, bij Landal GreenParks Rabbit-Hill in Uddel (de Veluwe). Inschrijving gaat per keer en is voor iedereen. Tijdens het weekend worden er leuke activiteiten gepland.

**De begeleiding wordt gegeven door vaste en gediplomeerde begeleiders.**

Wilt u meer informatie over de activiteiten?