Diensten

De Zorggiraf richt zich op vier activiteiten; individuele begeleiding, naschoolse opvang, dagbesteding en logeeropvang;

 

De individuele begeleiding wordt georganiseerd vanuit de thuissituatie van de deelnemer. Voor deze ambulante 1 op 1 begeleiding wordt gewerkt met een vaste begeleider. Afhankelijk van de grootte van de hulpvraag zijn er maximaal 3 begeleiders betrokken bij het gezin. Voor iedere deelnemer wordt een begeleidingsplan ontwikkeld en aan de hand daarvan wordt er tijdens de begeleiding aan persoonlijke doelen gewerkt.  

 

De naschoolse opvang bieden we aan voor kinderen van SO of VSO. De kinderen worden gehaald van school en kunnen thuisgebracht worden. 
De naschoolse opvang wordt aangeboden in Almere, op onze locatie in Poort. Voor de regio ‘t Gooi is de naschoolse opvang nog in ontwikkeling. 

 

De dagbesteding vindt plaats in kleine groepen met veel aandacht voor de deelnemers. De opvang bieden we aan vanuit onze vaste locatie in Almere Poort. Ons aanbod op het gebied van dagbesteding voor kinderen tot ongeveer 16 jaar wordt nu verder uitgebreid. Vanaf nu starten we met verschillende voren dagbesteding voor kinderen tot 16 jaar;

  • maandag t/m vrijdag (09.00 – 14.00 uur)
  • zaterdagopvang
  • vakantieopvang

 

De  logeeropvang wordt een keer per maand georganiseerd. Het logeerweekend vindt op dit moment plaats op een vaste locatie, bij Landal GreenParks in Biddinghuizen. Inschrijving gaat per keer en is voor iedereen. Tijdens het weekend worden er leuke activiteiten gepland. We gaan er dan even lekker tussenuit!

De begeleiding wordt gegeven door vaste en gediplomeerde begeleiders.

 

Wilt u meer informatie over de activiteiten?

Neem dan gerust contact met ons op.