Diensten

De Zorggiraf richt zich op drie activiteiten; individuele begeleiding, dag- en weekendopvang en logeeropvang;

 

De individuele begeleiding wordt georganiseerd vanuit de thuissituatie van de deelnemer. Voor deze ambulante 1 op 1 begeleiding wordt gewerkt met een vaste begeleider. Afhankelijk van de grootte van de hulpvraag zijn er maximaal 3 begeleiders betrokken bij het gezin. Voor iedere deelnemer wordt een begeleidingsplan ontwikkeld en aan de hand daarvan wordt er tijdens de begeleiding aan persoonlijke doelen gewerkt.  

 

De dagbesteding vindt plaats in kleine groepen met veel aandacht voor de deelnemers. De opvang bieden we aan vanuit onze vaste locatie in Almere Poort. Ons aanbod op het gebied van dagbesteding voor kinderen tot 18 jaar wordt nu verder uitgebreid. Vanaf nu starten we met verschillende voren dagbesteding voor kinderen tot 18 jaar;

  • weekendopvang
  • zaterdag-zorgopvang
  • vakantieopvang
  • naschoolse opvang

Klik hier voor meer informatie over onze dagbesteding.

 

De  logeeropvang wordt een keer per maand georganiseerd. Het logeerweekend vindt op dit moment plaats op een vaste locatie, bij Landal GreenParks in Biddinghuizen. Inschrijving gaat per keer en is voor iedereen. Tijdens het weekend worden er leuke activiteiten gepland. We gaan er dan even lekker tussenuit!

De begeleiding wordt gegeven door vaste en gediplomeerde begeleiders.

 

Wilt u meer informatie over de activiteiten?

Neem dan gerust contact met ons op.